tisdag

hellu :) imorn är sista dagen på dethär året! har gått stört fort.
idag har ajg varit i stan igen med lito, köpt skor o klänning o gjort lösnaglar (:D) och massa annat. sen tog jag en sväng till farsta och träffa lisa :) längesen!
sen åkte jag till spånga och fick min mobil såld, wie! så nu ska ny köpas så fort som möjligt :) tror de är någonting med nyår och fula mobiler och mig, förra året hade jag en 3310 på nyår och i år blir de gamla fula sony ericsson, haha.
sen solade jag och det var varmt.
och nu är jag hos älsking o vi ska snart mysa o se film.
puss!

Staden

twilight va kanske inte riktigt så överdrivet bra som therese tycker, haha, men bra va den :) och han va snygg men både ja o chrisse tyckte typ mer att han va gullig, fast gullig e fel ord kanske mer typ charmig? eller nåt. men men!



lito klippte mig ju idag också =) de blev fint! sen färgade hon nico men då sprang jag ut på stan istället. köpte en parfym, torrschampo (har hört att man får fluff?), och två tröjor o ha till leggings på monki! imorn ska vi till stan igen, haha, och då jävlar ska jag hitta både klänning, nagellack och skor. sådeså. :)
ringde nån kille som ville ha min mobil idag också, men sen ångra han sig för att jag inte hade kvitto =( rackarns.
hoppas den blir såld snart för ja vill ha min nyyya!
sitter förresten o skriver på min egna dator nu :D den som jag ska ha! wihu!

måndag

hellu :) nu ska jag snart in till stan igen o bli klippt av lito! och nico ska färga utväxten så där lär vi ju vara ett tag ;) sen ska jag hitta nyårsklänning, svart lila eller silver. och skor. och nagellack. och lite så. :)
nu finns min telefon ute på blocket, köp!
denhär ska jag köpa istället:

:).
men nu måste jag springa till bussen, puss


söndag

Hellu ! Sitter o skriver på min nya lilla söta dator :) fick den i julklapp! jättesöt är den, en sån som blonidnbella fick av nils om ni vet..  :p fast en röd! men ska typ byta den, eller pappa hade köpt en till som jag ska få istället typ. den andra är inte lika söt :( men är bättre! så tror det blir så.
meen iallafall. fick ryck o gjorde en ny blogg idag, har tröttnat på min gamla typ. får se om jag skriver lite oftare här (a)
ikväll ska jag o chrisse på twilight! har inte sett den än ju. hoppas den är så bra som alla säger! och imorn ska hon klippa mig och sen ska vi shooppa :)
puss!


RSS 2.0