king of pop

Förresten, min gamla (fortfarande kanske) idol Michael Jackson har ju dött :(
känns skittråkigt att hans konserter aldrig blev av.
Han mådde nog inte så bra så han har det säkert bättre där han är nu, men jag tycker det är tråkigt!!


mammas födelsedag :)

grattis moooooooooooooor<3

idag va min lediga dag, jihaaa. och det blev sol o bad med syster & mor, mys!
fett skönt o äntligen få lite sol :) fast har bränt mig så ser ut som en kräfta haha men de e smällar man får ta.
köpte ny bikini idag också, jättefin :D
hmmm försöker komma på vad jag gjort sen sist.. men ärligt talat så bor jag typ på willys :p jobbat runt 9-10 timmar senaste dagarna så hinner inte mycket annat. myst med anton och igår träffa jag erika o sara :) wie. vi ska ut på lördag, YEY. de va längesen så de ska bli kuuuul=D
nu ska jag kolla lite tv och sussa snart,
pusssssss

onsdag

tjuuululuu =)
nu har lito gjort sin röst hörd å då lyder ja förstås. ett blogginlägg beställt ;)

sen sist har jag typ.. varit sjuk o legat i sängen måndag-tisdag förra veckan, de va segt:p onsdag va ja forfarande sjuk men nästan ingen feber så då satt jag ute o chillade med syster, och hade körlektion, och på kvällen myste jag med tre 91or en stund :D. torsdag var jag också sjuk men jobbade 12-19, fast fick sluta en timme tidigare, jiha!
då gick jag hemåt och packade det sista och sen kom anton & hans far och hämtade mig, sen plockade vi upp hans kusin&hennes kille o sen bar de av mot storfors :) (antons landställe). de tog sin lilla tid men till sist kom vi iaf fram, då typ åt vi lite o satt o prata o sen va de sängdags  i husvagnen hihi.
på midsommarafton typ chillade vi och solade o myste o va in till karlstad (tror ja) en sväng, ja lyckades få ögoninflammation på natten så ja behövde ett apotek :p.
sen åt vi midsommarmat o sånt, kollade fotboll o spelade fotboll! o så såg typ hela helgen ut, chill o spela badminton, och i söndags kväll åkte vi hem igen :p
i måndags åkte ja till herr doktorn på morgonen för att ja aldrig blev frisk, men dom hittade ingenting så de va antagligen någon bakterie, så fick antibiotika men de har ja inte tagit, för sen började jag bli frisker =)
sen blev de en tripp till vällingby o lite shopping :D wie. och köpte dom två sista twilight böckerna haha, nu har jag snart läst alla en gång till :p
igår jobbade jag till tre o sen chillade jag med madde =) på kvällen träffade jag freja och färgade hennes utväxt, och myste och skrattade en väldans massa, haha.
idag har jag solat, läst, klippt gräs och haft två timmar körlektion.
det var typ allt jag har haft för mig haha :p har haft de väldigt chill men har vart sjuk o e fortfarande typ seg i kroppen, fattar inte hur länge de ska hålla i sig :o så det har behövts!
nu sitter ja i solen på verandan och snart ska jag träffa anton en stund tror jag :)
imorn blir det upp klockan sex och jobba igen, o sen måste jag köpa present till käre syster som fyller år på fredag :)

saknar mina 91vänner, väldigt längesen ja träffade någon av dom ;/ men alla jobbar ju så de hinns liksom inte. snart får de bli ändring på det!! och på lördag kommer ju tungi hem igen :)
längtar såklart mest efter mina två tillfälliga gotlänningar!!! tur att tiden går så fort :) snart har vi en hel vecka på oss o ta igen allt, PÅ RHODOS :D jihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


väldans massa text men har faktiskt inga bilder :o så ni får stå ut!
over and out <3


4088 röd paprika

Nu har jag seriöst bott på Willys hela helgen. hela fredagkväll, lördag morgon/förmiddag
och hela dagen idag har jag jobbat!
men jag har nog tjänat en hel del pengar också, hihih.. =)
har vart sjuk trött den tid jag vart ledig så har inte gjort någonting alls, bara klippt antons pappa & varit med anton.
och idag har jag dessutom blivit sjuk=( feber o ont i halsen, uscha
hoppas de går över när jag får sova läääääääänge inatt =)
känns verkligen inte som sommarlov, kolla ut genom fönstret liksom, ösregn:p
hoppas de vänder till midsommar :D
nu kom pappa hem så nu är det maaaaaaat som gäller, pusss

sunday

nu har jag gjort tvåans sista läxa!!! o imorn har jag sista dagen i skolan med lektioner :o
sjuukt skönt, sen ledig tisdag & onsdag, och sen avslutning på torsdag :D :D då lär ja o vico va lagom pigga o fräscha efter thomas slutskiva, men de e de värt =)
sommaren kommer bli sjukt mysig, midsommar på antons land, en vecka (typ) i grebbesta, en vecka i RHODOS :D och säkert massa annat som inte e påkommet än :p och jobb på willys, det verkar faktiskt väldigt chill med roliga människor och NAAJSIG lön =)
föresten har ja redan tagit årets första dopp, haha! jag o erika o vico va riktigt modiga o badade i fredags , jihaa!
usch va jag längtar efter denhär sommaren, men vill att allt ska gå långsamt, för tiden har gått så sjukt fort på senaste så vill inte att sommaren bara ska flyga förbi!
o idag har jag röstat :o herregud nu är man ju typ vuxen.
har övningskört också, i stan! visst klockan va åtta så va rätt lugnt där inne men ändå ;)

nu e de snart läggdags , pussigonatt


RSS 2.0