mellanlandat

I'm home! Har vart fyra dagar (fast bara två hela) i Italien nu och de va jättemysigt :) ena dagen solade & badade vi och andra gick vi på stan. Har också: köpt två klänningar, krockat 2 gånger. fått en parkeringsböter, vart i Tyskland och Polen en snabbis, åkt business class wie, 'snott' massa gratisgrejer på hotellet, hälsat på lite rockor, fått en väldigt söt pingvin och pussat massa på min älskling.
och jag överlevde fyra flygturer, bara lite stolt!
gav oss av från genova vid halv åtta imorse och va hemma här vid sju nu ikväll, tog sin lilla tid men smällar man får ta:p
imorn blir de o packa igen, för söndag kl. 04.20 plockar en viss sara & erika upp mig och så bär det av igen! jag längtar inte så mycket, bara MASSOR. kommer bli sjukt kul!!
Nu är de sovdags , hörs kanske imorn, annars blir de efter rhhhhhhhhhhhhhhhhhhhodos. puss!


såhär tänkte jag spendera dagarna nästa vecka:)

Genova

Här kommer jag befinna mig tisdag - fredag :D ;




idag har jag köpt nya skor, mmmmmmmmmmmmmh

looking to find a way through the day, a light through the night

japp, nu är jag ledig i tre veckor! helt sjukt skönt, men än så länge har de faktiskt vart rätt trist.. :p
började med att jag va sjuk tills igår (är frisk nu tror jag=)).
idag skulle jag träffat anton på dagen o freja ikväll. anton blev sjuk (typ samma som jag haft :/)
så va i stan en stund med mamma på dagen ist,
och freja skulle träffa någon annan vid sex en snabbis,
men hörde inte av sig förrän nu
och nu är jag alldeles för seg för o orka åka till henne.
tråååk

och nu är typ alla kompisar bortresta, så passande, precis när jag blir ledig!
hoppas någon kommer hem snart o gör mig lite sällskap, typ rump?? jag vill gå uuut :)
sist jag o rump va ute;


haha ja måste bara säga, jag har typ haft fobi för plommon sen jag va liten (vi har ett plommonträd som inte får plommon längre men när jag va liten så fick den de. man va typ tvungen o skära dom i smååå små bitar för o se så det inte va larver i dom, för de va de rätt ofta. blää) men dom brukar ha de på jobbet så nu har ja kommit på att de e jättegott :p o nu skulle jag precis äta ett plommon, så kommer en reklam på tv med typ dansande larver...
åååh va sugen ja blev nu. he he

 från förra veckan, jag o älsklingskusin :) ja ser ut som ett cp haha men vi hade kul;

 






jag vet inte vart vi är just nu, men jag längtar tills vi hittar hem igen.

usch

jag har ÅNGEST med stora bokstäver just nu. vet inte om ja behöver ha de men de har ja ändå!!
i torsdags kväll började ja må konstigt men tänkte att de skulle gå över när ja sovit. mådde fortfarande konstigt när ja gick upp i fredags men tänkte att de går över o åkte o jobbade ändå. vid lunch blev ja typ helt svag(?) typ orkade inte stå upp o mådde jätteilla så fick gå hem två timmar för tidigt. hemma kändes de bättre men mådde fortfarande illa, o inatt kunde ja inte sova någonting nästan för ja mådde så illa :S så va hemma från jobbet idag också och mår fortfarande asdåligt så kommer typ inte kunna gå imorn heller. o imorn e sista dagen innan tre veckor semester! asså ja känner mig så dålig som inte jobbar nu när jag har fått ett så bra jobb :( blä vet inte om dom blir sura på mig men de känns verkligen så!!
får försöka jobba lite extra om dom behöver mig när ja e ledig så kanske dom blir glada.. :p

plus att de e skitjobbigt o må såhär, fattar verkligen inte va de är? blir typ doktorn imorn om de inte går över.

ajaaaaaaaaa lets prata om nått roligare!! i onsdags va jag ute med min älsklingsrumpaaaa o matilda o deras vänner :) de va skitkul o vi dansade massa o sen blev de lite promenerande med en ostadig erika, haha! och träffade på elof o saffa, lustigt :p men de va iaf kuuul o de måste bli fler sånna kvällar när ja e ledig (och frisk) :D

hmmm och min mobil har vart på lagning för den va så jäla seg o hade dåligt batteri o nu har ja fått tillbaks den!! den e fortfarande seg o har dåligt batteri. jihaa :p

imorn är de två veckor kvar till rhodos :D längtaar tills vi är där och försöker glömma bort att ja måste flyga, usch o blä. mina 91or får hålla min hand ja kommer gråta hela vägen :p
& juste haha nu kommer chrisse hugga halsen av mig men nu är jag brunett igen (a) tyckte de blev alldeles för ljust av solen o de passade ja inte i! så ja tog saken i egna händer o känner mig mkt mer hemma i den färgen ja har nu :)

jaaaaaaaapp de va nog allt för idag, pusshej

yeee

tjuuuuuuuuuuuu
nu är min lediga vecka över! självklart sög vädret hela veckan men ledig va ja iaf, o de va sköönt. :)
va någon dag på landet, träffade älsklingskusin, va med anton jacob o selling, och i helgen va jag på spa med madde o mamma :) de va mysigt o skönt o ja skulle typ behöva en vecka av den massagen ja fick, FETT skönt.
igår o idag har jag jobbat igen, och ikväll blev de chill på nivå 22 med tre underbaringar sen lite typ skutt o promenad hihi =)
nu är de sovdags snart, om typ en timme går pappa o rose upp o åker till grekland i två veckor, låter rätt fuskigt tycker jag.
pussssss


:')

Min kusin är ju coolast:


vila i frid MJ!

leedig

idag är jag ledig, sköönt! igår hade jag lite beslutsångest för om jag skulle åka o kolla på lite kläder eller ligga o sola på dagen idag, blev väckt av åskan så ni kan ju gissa hur de blev med de;)
fast blir nog inge klädkollande ändå, om en halvtimme ska jag  iväg på körlektion o sen måste jag till elgiganten och lämna min dumma mobil på lagning. den har typ slutat fungera, man ba kul, den är typ fyra månader gammal.
tror att jag har någon typ strålning eller nått som gör att allt elektroniskt bara går sönder av sig självt i min närvaro :p
på willys är de alltid något som hänger upp sig i kassan där jag sitter, de börjar liksom bli pinsamt :p

jaja, vid tre-fyra när anton slutat jobbet ska han o jag åka ut till Sellings land o mysa där. jag ska hem igen ikväll för imorn är det jobb igen, men blir iaf några timmar där med lite båtåkandet eller nått:)
nu måste jag skynda mig så jag hinner till lektionen!
pöss


RSS 2.0